2011. október 23., vasárnap

Az Ön-felemelkedettség Csakrarendszere - Isteni Egyesülés



Az Ön-felemelkedettség csakraképe az emberi csakrarendszert mutatja akkor, amikor a csakrák energiái a béke állapotában vannak. Ahelyett, hogy minden egyes energiaközpont az energia kavargó örvényének tapasztalnánk, a csakrák isteni egyensúlyban vannak, ahogyan azt a végtelenség szimbólumai - a fekvő nyolcasok - ábrázolják. Amint belépünk az Isteni Egyesülés állapotába, csakráink elkezdenek végtelen spirálként áramolni. A függőségektől mentes állapot lehetővé teszi számunkra, hogy energiaszintünk megemelkedjen, a szívben összpontosuljon és ezzel kapcsolatot teremtsen a valódi Békével, Szeretettel és Örömmel. A Felemelekedett Szívet a két egymásba fonódó spirál szemlélteti. Ez a csakra az első, mely a dupla spirál energiájával rendelkezik. Ahogyan megnyílnak bennünk a multidimenzionális kifejeződésnek magasabb kapui, a szívünk kiterjed az energia sokrétű megjelenítésére, ráhangolódva ezáltal az isteni szeretetre. A tudatos összhangba kerülés erős emlékeztető arra, hogy csak a szeretet a valódi. 

A piros, a sárga és a narancs, kedves gyermekeim a harmadik dimenziós birodalom csakrái. Éveken át arra tanítottak benneteket, hogy küldjetek energiát a bolygóba, az elengedés és a tisztítás elősegítésére. Legkedveseb gyermekeim, az elengedés idejét éljük.  Ez most nem a visszatartás ideje. A piros, a narancs és a sárga csakrák hívnak téged. Azt mondják, maradj itt, figyelj oda rájuk. Szeretnék, ha a biztonságodért aggódnál és a félelemet táplálnád. Emlékezz annak igazságára, ki vagy te, azáltal, hogy köszönetet mondasz annak is, ami elszakít a pillanattól. Látod, ez egy körforgás a teljes tökéletességben. A kör azzal kezdődik, hogy a csakra megszólít, a kívánt energia elérésével folytatódik és a felismerés iránti háláddal teljesedik ki. Amint elkezdesz az alsóbb csakrák kötelékeiből megszabadulni, tudd, hogy azért azok mindig jelen lesznek, mert még mindig itt vagy a Földön! Ezek a csakrák szükségesek ahhoz, hogy fenntartsd a testedet. Tudd, hogy elsődleges és legfontosabb feladatuk, hogy megadják neked a haladás, befogadás és öröm lehetőségét. 

A Szíved a Felemelekedett állapot gyökércsakrája. Ez a gyökérközpontod. Ez nem a harmadik dimenziós tapasztalás gyökere. Amikor bármilyen döntést kell hoznod, bármely probléma vagy lehetőség kapcsán, innen indulj, majd haladj az energiáddal felfelé!

A Felemelkedett állapot tudatosságának gyökere a szívcsakra. Annak igazsága, hogy ki vagy te, képezi a Felemelekedett állapot második csakráját (torokcsakra). Amikor a szív és a torok vagyis az igazság csakrája egyesül, csak szeretet áramolhat belőled. Csakis örömteli lehetsz. 
Amikor az egó nem tudja, hogyan érezzen ezzel az új információval kapcsolatban, akkor tudd, hogy ez az alsó három csakra megjelenési formája. Talán azt gondolod, az elméd beszél hozzád, pedig ekkor az alsó csakrák vezérlik elméd. 

Az elméd egy csodálatos ajándék és téged szolgál. Amikor te a szív gyökér energiáját éled és ezt viszed bele mindenbe, amit teszel, akkor erőfeszítés nélkül vissza tudod engedni az elmét valódi szolgálatához. Az elmédnek a szolgáddá kell válnia. Nem te vagy az elme szolgálója. Bármikor, amikor észreveszed, hogy az elméd szolgálója lettél, tedd fel magadnak a kérdést, hogy a csakrák közül melyiknek - a  első (gyökér), a második (szexcsakra), harmadik (napfonatcsakra) - a fogságában vagy? Mindig az egyik lesz közülük, amelyik fogva tart téged.

Egyszerűen tedd a kezed a szívedre! Engedd meg magadnak, hogy elengedd a félelmet, megszabadulj a haragtól és engedj el mindent, ami csapdába ejt a harmadik dimenzió sűrűségében! Ez az, ami akadályozza, hogy az igazságodhoz emelkedj. A szív és az igazság együtt csakis örömet hoz. A szív és az igazság együtt természetessé teszi, hogy az univerzum látomása lebegjen előttünk. Add meg magadnak a szívedből élés ajándékát! Ez az az út, amin elindulsz. Tanulj meg félelem nélkül felemelkedni Isteni Igazságodhoz! Tudd, hogy isteni támogatásban, védelemben és végtelen szeretetben van részed! Eljött az idő, hogy megtanulj tisztán látni és befogadni. 

Srí Ram Kaa - Kira Raa: 2012 van választásod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése