2012. február 18., szombat

Hiranus mester az elengedésről


"Még mielőtt ma elhagyjátok ezt a termet, arra kérlek benneteket… arra kérlek benneteket, hogy legyetek „Én”, legyetek az „Én” tudatosságotok. Hogy ez mit jelent? Hát azt jelenti, hogy engedjétek el valamit, ami már hosszú ideje oly közeli és oly kedves volt számotokra. Valamit, ami oly annyira hozzátok nőtt és olyan személyessé vált, hogy már fel sem ismeritek, meg sem látjátok. De ahogy végignézek ezen az elképesztő Mesterekből álló csoporton, látok valamit, aminek elérkezett az ideje. Elérkezett az elengedésének az ideje."
(Saint Germain)


Nincs szükség arra, hogy hosszasan beszéljek az elengedésről, mert mindannyian tudjátok és érzitek, itt és most benne vagytok!


Inkább azt mondom el nektek, miért kell ezt megtennetek, és hogyan segíthettek szellemeteknek, hogy nagytakarítást végezhessen bennetek.


Már sokszor kaptatok tanítást az élet folyamatosságáról és a megélt inkarnációk lélekemlékeinek energia-képeiről. Mindannyian EGY FÉNYből születtetek, mégis lelketek útjai és döntései okán egyedi tapasztalatok és felismerések, egyéni lélekenergiák birtokában vagytok. Ezek a lélekenergiák az emlékképek, melyek vagy összhangban, vagy eltérően rezegnek lelketek útjával és fejlődésével.


Ez így van jól!

Mindannyian saját tudatotok, érzéseitek és gondolataitok által vezérelve, meglévő lélekemlékeitek alapján hoztátok meg döntéseiteket. Ennek eredményeképpen pontosan itt és most vagytok, ahol lennetek kell! Ezt kell elfogadnotok, és ebben az elfogadásban és felismerésben szükséges minden, ezt gátló energiát és emlékképet feldolgoznotok és elengednetek!


Míg lelketek tereiben disszonánsan benne rezegnek fel nem dolgozott emlékeitek, addig azok hatással vannak döntéseitekre és arra is, mire vágytok. Pontosan úgy működik ez az emlékezés, ahogyan te gyerekkorodból hozod magaddal a megélt dolgokból levont következtetéseidet, melyek akár igazak, akár nem, befolyásolják további életed. De csak addig, míg ragaszkodsz hozzájuk és mindezt felismerve, el nem engeded ezt a beidegződést.

Ha gyermekkorodban valami rossz élményed volt egy személlyel, dologgal vagy hellyel kapcsolatban, minél intenzívebb volt az érzés, annál mélyebben maradt meg az agyad emlékképei között. Lehet, hogy már magát az eseményt elfelejtetted, de az emlékkép minden hasonló szituációban azonnal előjön és vészjeleket küldd tudatalattidnak.


Ezek a vészjelek a tobozmirigy hátsó területén lévő apró üregbe (nem kimutatható, de energetikai lélekszinten működő tér) kerülnek és ott, mint vészprogramok, működésbe lendülnek, azaz erősségük szerint visszhangoznak. Minél hangosabb ez az emlék-visszhang, annál jobban odafigyelsz rá, mert végigrezgi érzelmi és gondolati testedet is, önkéntelen reakciót váltva ki ezzel belőled.


Ugyanígy működik lelki tered emlékezete is. Ott is megtalálhatóak azok a feljegyzések és emlék-programok, melyek lelkedet ugyanígy reakcióra késztetik. Ezek a reakciók aztán „önkéntelen” cselekedeteket váltanak ki emberi szinteden, melyek a megélést, a megoldást hivatottak előmozdítani.

 Érzelmek

Ahogy tudatod fejlődik és egyre több felismerésben van részed, energiáid is ennek megfelelően alakulnak. Rezgéseid idomulnak érzéseidhez és gondolataidhoz, de a fő befolyásoló mindig a Tudat rezgésszintje. Ennek megfelelően történnek a dolgok veled, és ennek megfelelően kell végigmenned a megéléseiden.


Mindig előfordulnak azonban olyan események, melyekkel nem csak emberként, de lélekként sem akarsz szembenézni. Ezek számodra fájdalmas, vagy kellemetlen emlékek. Ezek mindaddig nem oldódnak fel energetikailag, míg szembe nem nézel velük, s felismerve őket, megértve az okokat és annak következményeit, el nem engeded a hozzájuk való ragaszkodásodat. Ezt a ragaszkodást a szembesülés megtagadásával tartod fenn. Míg eltakarod magad elől ezeket az emlékképeket, nem tudsz megszabadulni tőlük. Aminek fel kell jönnie, az nem véletlenül történik. Tudatod fejlődése csak akkor képes újabb szintre emelni lelkedet, ha nem húzzák le olyan energiák, melyek nem illenek a magasabb rezgéstartományba.


Magasabb Tudatod, Felsőbb Éned, Szellemi Önvalód, nevezd, ahogy neked tetszik, folyamatosan pásztázza lelki tereidet és próbálja energiáit harmóniába hozni, hogy utad a Fejlődés Útja legyen.


Mindig megtalálja és felszínre hozza azokat a dolgokat, melyek megoldására készen állsz!
Hidd el, semmi olyan nem történik, amit ne tudnál szeretettel megoldani!

Erre ösztökél szellemed, hogy tisztítsd meg lelki tereid feleslegesen cipelt lélekemlékeit, és engedd el önmagad hibáztatásán alapuló görcsösséget.


Ezek a görcsök sokszor már fizikai szinteden is érzékelhetők. Mikor tudtad úgy igazán ellazultan élvezni létezésed pillanatát?


Igen, talán a meditációban, mikor kikapcsoltad vészreakcióidat és megélted Önmagad. Mikor azonosulni tudtál a szépséggel és a Lét örömével.


De még ezekbe a meghitt pillanatokba is bevillanhatnak a zavaró emlékképek. Ezt a zavart szüntethetitek meg azzal, ha felismeritek és elengeditek a görcsösséget okozó emlékfoszlányokat, energia-csomókat.


Vonulj el egy nyugodt helyre, hol önmagadba mélyedhetsz…

Kérd Felsőbb Éned, hogy szellemi erejével segítsen neked megtisztítani felesleges lélekemlékeidtől lelkedet, és irányítsa az elengedést. Ahhoz, hogy segíthessen, neked is tiszta szívből kívánnod kell a megtisztulást. Bármi történjék is az emlékképek felvillanásakor, bátran kell szembenézned velük, mert csak így engedheted el tudatosan energiájukat.

Mélyedj el és érezd meg magad körül lelki energiáidat, szólítsd meg szeretettel lélektested. Engedd, hogy hívásodra összerezegjen lelki és testi tudatod, így érezheted meg, hol kell korrigálnod energiáidat. Érezd meg lélektested önmagadon át, lelki tudatod válik így megérthetővé számodra!


Ha készen állsz, szépen lassan lélegezd át a tested!


Figyelmeddel kövesd a levegő útját, és ahogy beszívod azt éltetőn, tudatosan mindig egy-egy testtájadba lélegezd be. Engedd és figyeld, ahogy feltölti és fellazítja azt…

Kérd Felsőbb Éned, hogy tudatosságát töltse a beszívott levegőbe, hogy érezhesd, hol van benned akadály, blokk, fájdalom lélegzéskor.

Mindig csak egy területre figyelj!

Kezdd azzal, amelyik problémát okoz, vagy melyben fájdalmat érzel.

Tudatosan szívd be és lélegezd oda a levegőt. Figyeld meg, hogyan tölti ki a területet, és hol van, ahol elakad, nem tud tovább áramlani. Ott feszültség, szúró, fájó érzés keletkezik…


Ezen a területen lélektesteden egy energiablokk található. Lelki tudatodba lépve kérdd Felsőbb Éned, tárja fel előtted ennek az energiablokknak az okát.


Érzésben, gondolatban vagy képben fog megjelenni benned a válasz. Nem kell megijedned tőle, hanem fel kell ismerned, hol kapcsolódik az hozzád, és arra a területre tudatosan Szívenergiát küldened. Ez azt jelenti, hogy bármi is jött elő benned lelki emlékként, azt szeretettel elfogadod, nem állsz ellen neki és hagyod, hogy ez az elfogadás a Szeretet Fényével feloldja a kötöttséget. Köszönd meg magadnak, hogy mindezt megteheted, és kérd szellemed lazítsa föl és írja jóvá energiáit. Figyeld meg, mennyivel könnyebb és oldottabb lesz az a terület.


Ha még mindig érzel benne feszültséget, az azt jelenti, hogy önmagadat hibáztatod valami miatt, ami már elmúlt. Ezzel kötöd oda az energiát.
Itt a Megbocsátás ereje az, mi kioldja a görcsöt, az önvádat és felszabadítja a területet.


Bocsáss meg hát magadnak! Szeretettel tedd meg, Magadért. A Megbocsátás erejével engedd el a felesleges lélekemléket, oldd meg a csomókat, emeld ki magadból ezt a kötött energiát, és add vissza azt a Teremtés Teljességének! Küldj oda Szeretetet, hogy kitöltse a teret, ezzel írva jóvá az emléket…


Most már megláthatod, hogyan szűnik meg minden feszültség és fájdalom azon a részeden és lelki tereid is megtisztulnak ott.

Ha ezután még fizikai szinten érzéseid vannak e területen, mosolyogva fogadd el, hogy megéléseddel mindezt most elengedheted…


Jó munkát az Elengedés Fényében!


Áldással,
Hiranus

Pusztai Orsi közvetítésében 2010.04.22.

Forrás: kristalycsakra.eoldal.hu

Kapcsolódó anyagok:


A elengedés folyamatához kérhejük az Atlantiszi erőkristályok segítségét is. Én az alábbi sorrenddel dolgozom.  



Segít az érzelmek megélésében ítélkezés nélkül! 






- Hálával és szeretettel segít elengedni a blokkokat.



- Az Isteni Valóságból áradó arany fény beborít, megtisztítja fizikai, emocionális, mentális és spirituális tested.



Ébredj rá, hogy minden ami eddigi életedben történt a fejlődésedet szolgálta.

További kapcsolódó anyagok:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése